Sacha Brienesse

Je Weg in de Wereld

 

Ontdek wat één dag in de maand onderduiken in je eigen wereld je kan brengen aan verse energie en creativiteit. Ik werk aan de hand van een boek. In 2024 begin ik met Je Weg in de Wereld van Julia Cameron. De 12 hoofdstukken dienen als inspiratiebron voor de 12 dagen, verspreid over het jaar. Ik begin de dag met een meditatie die je creativiteit aanwakkert, we nemen een hoofdstuk ter hand en we gaan vooral onze handen gebruiken, zodat we uit ons hoofd raken. Opgeladen en met een verse intentie ga je weer naar huis.

 

Geschikt voor iedereen die met het eenzame kunstenaarschap ploetert en weer in volledige vrijheid wil creēren.

 

Ik ben Sacha Brienesse en heb al ruim 20 jaar ervaring als beeldend kunstenaar en docent beeldende kunst. Sinds 2021 mag ik mezelf healer en reader noemen en dit kan ik helemaal integreren in deze dagen.

 

Het boek schaf je zelf aan en de oefeningen die erin staan doe je thuis. De hoeveelheid tijd die je hierin steekt mag je helemaal zelf bepalen. Een heel jaar 1 keer in de maand in mijn atelier aan de slag ist € 1200 als je inschrijft voor het hele jaar, Je mag ook voor een half jaar inschrijven, kosten € 720.

.

De dag begint om 10:30 uur aan de Rozengracht 28 in Zutphen. We ronden af om 16:00 uur.

 

Iedere laatste zaterdag van de maand

behalve in april, dan is het de zaterdag vóór de laatste zaterdag: 20 april (27 april is koningsdag èn dan is mijn moeder jarig :)